Årets idrettsanlegg 2022

-

Lillomarka Arena er vinneren av Årets idrettsanlegg 2022. Agaia var utførende landskapsentreprenør, og er selvsagt svært stolte av prisen!

Det flotte anlegget sto ferdig i 2019, og bydel Grorud har fått et inkluderende helårsanlegg med fokus på breddeidretten. Blant annet er det løyper for langrenn og rulleski, standplass for skyting, orienteringsfasiliteter og en kunstgressbane på 2400 kvadratmeter, spesialtilpasset agility-trening for hunder.

 

I tillegg finner man varmestue, oppholdsrom, garderober og alt som skal til for å kunne arrangere større samlinger i anlegget. Mer om Agaias innsats som utførende landskapsentreprenør kan du lese her.

 

 

Inkluderende anlegg

Lillomarka er et inkluderende anlegg med god tilrettelegging for paraidrett. Noe som ligger til grunn for at man kåres som vinner av Årets idrettsanlegg. Prisen er et samarbeid mellom Bad, Park og Idrett, Norges idrettsforbund og Kultur- og likestillingsdepartementet. Mer om utdelingen, anlegget og juryens begrunnelse kan du lese her på Idrettsforbundets egne sider.

 

 

Stolte av det som er skapt

Vi i Agaia er svært stolte av prisen, men ikke minst av det flotte anlegget som er til glede for så mange i bydel Grorud. En stor takk til juryen, og ikke minst alle flinke samarbeidspartnere og flinke Agaia-folk som har bidratt til å lage det prisvinnende anlegget. Har du lyst til å se flere av våre flotte prosjekter, da kan du klikke her.