Jobb i Agaia
-

Å jobbe i Agaia er meningsfylt, utfordrende, givende og gøy. Vi utvikler, skaper og bygger uterom. Samtidig skal vi sette standarden for en bærekraftig fremtid.

Vi skaper mangfoldskultur der medarbeidere blomstrer og presterer. Dette preger hvordan vi jobber hver dag, hele året.

For å få til det må vi være best i vårt felt. Derfor ser vi alltid etter flinke folk som vil være med på laget.

Ledige stillinger
-

Er du skapt for å skape? Vi har flere spennende ledige stillinger, og er alltid på utkikk etter flinke folk.

Se våre ledige stillinger

FAGARBEIDERE
-

Har du avlagt og bestått fag- eller svenneprøve, og har mottatt fagbrev eller svennebrev som bevis på din skaperkraft? Da er det mange spennende muligheter her hos oss.

Se dine muligheter her.

Lærling
-

Som lærling hos oss kan du bli en ekspert på det du allerede er god på. Lær mer om faget ditt ved å utføre det i praksis. Opplæringen skjer i trygge rammer slik at du kan utvikle ditt talent samtidig som du lærer av proffe fagfolk.

Søk lærlingplass her.

Trainee
-

Å skape morgendagens ledere faller naturlig for oss. Våre trainee-stillinger er svært ettertraktet, og vi utvikler ledere av mange slag. 

Enten du ser for deg en fremtid som fagleder, arbeidsleder, driftsleder, rodeleder, prosjektleder eller en annen type leder – hos oss kan du lære av de beste og selv bli den beste!

Ta kontakt med oss her.

Ledere
-

Agaia er et stort selskap, med behov for mange typer ledere. Er du skapt for å bidra til å utvikle et allerede solid selskap? Ivrig etter å jobbe med et mangfold av mennesker, i et miljø hvor mennesker blomstrer? Da passer du nok godt inn hos oss.

Se ledige lederstillinger her.

Sesongarbeider
-

Enkelte typer jobber kan bare utføres til helt spesielle tider av året. Dette krever ofte spesiell kompetanse, ekspertise og en skapende kraft.

Se ledige stillinger her.

Sommerjobb
-

I sommerhalvåret er aktivitetsnivået ekstra høyt. Ønsker du deg en sommer- eller sesongjobb? Ta kontakt med oss, så finner vi noe som passer.

ÅPEN SØKNAD
-

Fant du ikke noe som beskrev det du kan bidra med, men har likevel lyst til å jobbe hos oss? Er nysgjerrig og litt på søken, eller har du gjort et verdivalg og ønsker å være med på å skape en mer bærekraftig fremtid?

Send oss en åpen søknad.