Jobb i Agaia
-

Å jobbe i Agaia er meningsfullt, utfordrende og morsomt. Takket være alle våre dyktige fagfolk er det også inspirerende. Vi kaller oss Agaia-folket, og vi får hverandre til å blomstre, slik at vi sammen kan skape resultater i særklasse. For å få til det må vi være best i vårt felt. Det betyr at vi alltid ser etter folk som også er, eller kan bli, best innen sine områder.

Vil du jobbe hos oss?
Se våre ledige stillinger her

Trainee
-

En trainee-stilling hos Agaia er svært ettertraktet, og vi utvikler ledere på mange nivåer. Enten du ser for deg en fremtid som arbeidsleder, driftsleder, rodeleder, anleggsleder, prosjektleder eller en annen type lederstilling – hos oss kan du lære av de beste, og selv bli den beste.

Lærling
-

Som lærling hos oss kan du bli en ekspert på det du allerede er god på. Lær mer om faget ditt ved å utføre det i praksis. Opplæringen skjer i trygge rammer slik at du kan utvikle ditt talent samtidig som du lærer av proffe fagfolk.

Sommerjobb
-

I sommerhalvåret er aktivitetsnivået ekstra høyt. Ønsker du deg en sommer- eller sesongjobb? Ta kontakt, så finner vi noe som passer.