Lillomarka
-

Lillomarka Arena er en komplett multisportarena som ligger innenfor markagrensa! Et komplekst og spennende prosjekt i tett kontakt med offentlige myndigheter. Resultatet? Midt i blinken.

Lillomarka Arena
Oppdragsgiver: Oslo kommune v/kultur og idrettsbygg KF
Når: 2016 – 2021
Verdi: 68 MNOK inkl. mva

Med beliggenhet innenfor markagrensa var det mye som måtte tas hensyn til. Ikke bare skulle arenaen tilfredsstille brukernes forventninger, her stiltes det strenge krav knyttet til miljø, koordinering og planlegging av arbeidene.

Lillomarka Arena består av en ny asfaltert rulleskiløype på 3 kilometer, inkludert belysning og tidtakersystem. Agilitybane med kunstgress og belysning, 50 meter skytebane med 19 skiver og standplassbod med styring av anlegget og strafferundeområdet. Det ble også utarbeidet ny parkeringsplass og interne veier i anlegget.

Det er også bygget arenahus med garderober, kjøkken, speakerbu og lager. I tillegg utviklet vi en kombinert skibro og driftshus med garasje for løypemaskiner, samt tekniske rom for snøproduksjon og elektro.

Det er skapt ny infrastruktur med VA, strøm og fiber i tillegg til kabelgater for pumpeanlegg til snøproduksjon. Et filtreringsanlegg for overflatevann med membran for oppsamling av vann er også etablert.

Lurer du på hva vi kan gjøre for deg?

Trenger du hjelp med å få din idé og visjon til å bli virkelighet? Ta kontakt med meg så finner vi ut av det sammen. Vi har lang erfaring med å jobbe med noen av landets største selskaper og organisasjoner, både i privat og offentlig sektor.