Yuri går for Agaia

-

Yuri del Paz Sangueza har kone, valp og venter barn i oktober. Han snakker norsk, engelsk og Tagalog. Født på Filippenene, men bosatt i Norge siden han var 8 måneder gammel. Nå blir han en del av Agaia-folket.

«Jordkloden er stor. Noe som alltid har fascinert meg og gjort meg nysgjerrig på omgivelsene mine og menneskene rundt meg. Spesielt opptatt er jeg av hvordan vi skal bygge omgivelser der mennesker lever godt, og hvor naturen og miljøet bevares. Det har ledet meg til til alt fra ingeniørfag, eiendoms- og byutviklingsfag til organisasjons- og prosjektledelse.»

 

Tiden før Agaia

«Jeg har jobbet som seksjonsleder for et team av landskapsarkitekter og areal-/byplanleggere i et privat ingeniørselskap. Fokuset har blant annet vært marked, tilbud og talentutvikling. Også har jeg jobbet med planlegging av gater og uterom i samspill med Oslo Kommune i forbindelse med ulike samferdsels- og byutviklingsprosjekter.»

 

Naturens mann, menneskevenn og tech-type

«Skog og mark er noe av det beste jeg vet med Norge, så det blir noen turer hver måned. Jeg liker å utforske nye stier for å nå andre høyde- og utsiktspunkter. Noen ganger ukjente. Kanskje også risikable. Interessen for teknologi, innovasjon og data er stor, og er noe jeg også har jobbet med i tidligere stillinger. Da snakker vi om alt fra dataanalyse, GIS og koding til maskinlæring, VR og mye mer. I tillegg er jeg engasjert i humanitært arbeid i utlandet. Noe som gir meg både livsglede og følelsen av å kunne hjelpe.»

 

Fremtiden er i Agaia

« Å starte en ny reise i karrieren er spennende. Det føles godt å kunne ta første skritt i reisen nye sammen med alle i Agaia. Nye høyder skal nås. Det skal vi få til sammen. Kaffeprat? Det sier jeg alltid ja til. Gleder meg til å bli kjent med deg.»

Yuri går inn i stillingen som teknisk sjef og er på plass fra 1. oktober.