Steen & Lund endrer navn til Agaia

-

Når Steen og Lund endrer navn til Agaia er det mye som blir nytt, men de beste tingene er fortsatt de samme. Ja, kanskje bedre.

I mer enn 40 år har vi skapt levende, varige og vakre uterom. Alltid med fokus på mennesker og miljø. Det samme fokuset vil fortsette når vi endrer navn til Agaia. Kvaliteten vi står for, fagfolkene vi har og den verdifulle kunnskapen vi sitter på tar vi selvfølgelig med oss videre.

Agaia er et helt nytt navn. Det har ingen konkret betydning, men er inspirert av gaia som betyr jorden. A-en er hentet fra anthropos som betyr menneske. Til sammen blir det Agaia.

Steen & Lund har vært et godt navn i mange år, og vi har utviklet oss til å bli Norges ledende innen vedlikehold og utvikling av uterom. Nå er tiden moden for å se fremover under nytt navn og nye visjoner.

– Fremover skal vi fylle Agaia med positive verdier fra alt vi gjør og skaper med våre samarbeidspartnere. Vi, Agaia-folket, tar utfordringene bransjen har på alvor og ønsker å bidra til å sette standarden for en bærekraftig fremtid, sier Petter Vistnes, administrerende direktør i Agaia.

Med nytt navn kommer også nytt utseende. Den nye profilen er fargerik, levende og har mange muligheter i seg. Fargevalgene er inspirert av naturen, og kommer i en bred palett.

Vi håper dere liker det dere ser, og gleder oss til å fortsette med det gode arbeidet vi alltid har fått til sammen. Nemlig det å skape levende uterom av kvalitet i særklasse.