Ullerål skole, Hønefoss
-

De minste fortjener det beste. Ullerål barneskole i Hønefoss sto klar i 2020. Uteområdet innbyr til både lek og en pust i bakken.

Prosjektdetaljer:
Oppdragsgiver: Ringerike kommune.
Når: 2019/2020
Verdi: 6 MNOK inkl. mva

Skolen åpnet i august 2020 og har rundt 500 elever og 70 ansatte. En naturlig del av tilværelsen er selvsagt uteområdene og boltreplassen man har til rådighet. 

Her ble det bygget og utformet en inspirerende, fargerik lekeplass. Knall og fall er en del av hverdagen, på spesielt utsatte steder er det derfor benyttet gummidekke. Allsidighet er et stikkord. Det er derfor laget en rekke forskjellige områder som legger til rette for både aktiv lek og rolig samvær. På Ullerål skole finner man blant annet en aktivitets-løype, lekeapparater, ballbinge, benker, basket- og håndballbane i tillegg til gressområder med planter, trær og busker. 

Kort sagt en innbydende og fin uteplass, skreddersydd for både store og små. 

Lurer du på hva vi kan gjøre for deg?

Trenger du hjelp med å få din idé og visjon til å bli virkelighet? Ta kontakt med meg så finner vi ut av det sammen. Vi har lang erfaring med å jobbe med noen av landets største selskaper og organisasjoner, både i privat og offentlig sektor.