Indre by – Oslo
-

At Oslo blomstrer, spirer og ikke snør ned, skjer ikke helt av seg selv. Siden 2015 har vi sørget for nettopp det ved å ta hånd om skjøtsel i indre by.

Prosjektdetaljer:
Oppdragsgiver: Bymiljøetaten
Når: 2015 – pågående
Årlig verdi: 20 MNOK eks. mva

Fra sommer til vinter er Oslo en by full av liv. Det stiller sine krav til at skjøtsel og vedlikehold må utføres på en måte som er til det beste for byen, miljøet og byens befolkning.

 

Årlig plantes det over 30 000 vårblomster, 100 000 sommerblomster, 150 000 løk og 7000 høstblomster. Alt for å skape en by det er godt å bo i, besøke eller å vite at man har som hovedstad.

I Oslo Indre By har vi mer enn 560 dekar gressplen som skal slås, og omtrent 150 dekar busker som skal beskjæres. Arbeidet utføres etter naturvennlige prinsipper med organisk gjødsling og kjemikaliefri ugresshåndtering.

I tillegg utføres fortløpende utbedring som reparasjon av natursteinsdekker, generell beskjæring, trefelling og øvrig vedlikehold og skjøtsel. Siden mye av arbeidet foregår tett på både trafikk, trikk og en travel befolkning, fordrer arbeidet høy presisjon med sterkt fokus på sikkerhet og miljøvennlige løsninger.

Enten det dreier seg om å feie og rengjøre gatene, håndtere snø og is i parker eller å sørge for at planter, hekker og andre buskvekster er i topp stand – nøkkelen til suksess er samspill, samarbeid og et sterkt fokus på å skape byrom det er lett å trives i.

Lurer du på hva vi kan gjøre for deg?

Trenger du hjelp med å få din idé og visjon til å bli virkelighet? Ta kontakt med meg så finner vi ut av det sammen. Vi har lang erfaring med å jobbe med noen av landets største selskaper og organisasjoner, både i privat og offentlig sektor.