Holtet sansehage
-

Syn, lukt, hørsel, smak og føling – sansehagen på Bøler er laget for å stimulere sansene våre.

Prosjektdetaljer:
Oppdragsgiver: Oslobygg KF
Når: 2022
Verdi: 6 MNOK

Her blomstrer et flott fargespill fra tidlig vår til sen høst. Hagen inneholder blant annet en lang rekke av duftende bukser og stauder, bed med bær, urter og grønnsaker, frukttrær, prydtrær og klatreplanter.

Det er også bygget en japansk zen- hage bestående av fossefall gjennom flere terrasser med vannspeil i bunnen. Denne gir en terapeutisk tilnærming ved hjelp av sansende lyd, syn og føling. Terrassene som er brukt i fossefallet er laget av resirkulerte tankbunner, og gjenspeiler vårt engasjement for gjenbruk og bærekraft.

Litt tilbaketrukket fra hagen har vi anlagt et sanserom for avslapning og hvile. Dette er et sted man kan ta seg en pause fra støy og bare sitte å nyte omgivelsene. Det er også satt opp to store uteplasser med pergola. Disse er møblert og beplantet, og skal fungere som sosiale soner i hagen.

Lurer du på hva vi kan gjøre for deg?

Trenger du hjelp med å få din idé og visjon til å bli virkelighet? Ta kontakt med meg så finner vi ut av det sammen. Vi har lang erfaring med å jobbe med noen av landets største selskaper og organisasjoner, både i privat og offentlig sektor.