Frognerparken
-

1,5 millioner besøkende årlig. Norges største rosarium. Strenge miljøkrav. Gustav Vigelands kjente skulpturer. I Frognerparken er alt gjennomtenkt, og når det gjelder skjøtsel kan ingenting overlates til tilfeldighetene.

Skjøtsel av historisk anlegg
Oppdragsgiver: Oslo kommune, Bymiljøetaten
Verdi: 6 MNOK inkl. mva årlig

Selve parkanlegget er mer enn 100 år gammelt, og det stilles strenge krav til skjøtsel av anlegget. Agaia har her sørget for skjøtsel av hele grøntanlegget, samt fonteneanlegget, gjennom hele året.

Parken er døgnåpen og hyppig besøkt av både byens beboere og skuelystne fra hele verden. Det betyr at gjennomføring av de forskjellige typene arbeid må planlegges grundig for ikke å være til sjenanse for parkens besøkende.

I Frognerparken har vi håndtert avfall, sørget for vinterdrift, feiing, trepleie og mye mer. Krav om skjøtsel etter miljøvennlige prinsipper, med blant annet forbud mot bruk av kunstig gjødsel, plantevernmidler og salt som issmelting, etterfølges selvfølgelig.

 

I tillegg til Gustav Vigelands historiske skulpturer, innehar Frognerparken Norges største rosarium med 1400 roser fordelt på 150 arter. Enkelt av dem eldre enn 250 år! Det er i tillegg enormt viktig å bevare parkens biologiske mangfold, da spesielt rundt arbeidet med den gamle edelløvskogen.

Lurer du på hva vi kan gjøre for deg?

Trenger du hjelp med å få din idé og visjon til å bli virkelighet? Ta kontakt med meg så finner vi ut av det sammen. Vi har lang erfaring med å jobbe med noen av landets største selskaper og organisasjoner, både i privat og offentlig sektor.