Drammen park
-

En park full av lekende, syklende, skatende, aktive og eventyrlystne ungdom, sier du? Ja, det finner du i Drammen. Et prisvinnende anlegg på 9300 m²

Drammen park
Oppdragsgiver: Drammen kommune
Når: 2016 – 2017
Verdi: 18,9 MNOK inkl. mva

Drammen Park ligger i Dronninggata 8, sentralt i byen. Anlegget vant i 2017 Drammens Kommunes byggeskikkpris, og er bygget med tanke på at større barn og ungdom skal aktiviseres og utfordres. Resultatet av det er en lekepark med treningsapparater, lekeutstyr og fine områder i tillegg til hovedattraksjonen – en stor skate- og sykkelpark i betong.

Ekstra viktig var det å tilpasse nytt anlegg opp mot eksisterende anlegg. Dette på en liten anleggsplass med mange elementer som måtte koordineres og mye overlappende arbeid. Det ble også stilt krav til universell utforming.

Grunnarbeidet omfattet utskifting av forurensede masser etter tidligere virksomhet, ny VA-trasé med montering av SF/OK, samt ny belysning i parken. Overflatene består av betong, kunstgress og 730 m² med fallunderlag. Innlemmet i anlegget, slik at takflatene blir del av park- og lekearealet, er et servicebygg med toaletter og teknisk rom.

Lurer du på hva vi kan gjøre for deg?

Trenger du hjelp med å få din idé og visjon til å bli virkelighet? Ta kontakt med meg så finner vi ut av det sammen. Vi har lang erfaring med å jobbe med noen av landets største selskaper og organisasjoner, både i privat og offentlig sektor.