Akershus festning
-

En grønn lunge for nåtidens befolkning, er også en av de mest betydningsfulle festningene i norgeshistorien. Når det kommer til skjøtsel av Akershus festning kreves det kvalitet i særklasse.

Prosjektdetaljer:
Oppdragsgiver: Forsvarsbygg
Når: 2019 – pågående
Verdi: 4,1 MNOK eks. mva

Både sommer som vinter sørger vi for vedlikehold og drift av det 120 mål store skjøtselsområdet. Arbeidet er variert og omfattende, blant annet inkluderer det klipping av 42 mål plen, skjøtsel av 6 mål med blomstereng, setting av 15 000 løk og utplanting av ca. 5000 sommerblomster.

I tillegg til helårlig vedlikehold, plenklipping og knuteknolling gjennomføres det fortløpende vurdering og beskjæring av greiner, fjerning av trær og vegetasjon fra murene og i området. Alt for å skape et trygt og trivelig område gjennom hele året med blant annet våropprydning, feiing, brøyting og mye, mye mer.

Området er av betydelig størrelse, og her benyttes maskinell og manuell drift i alt fra større områder til trange passasjer. Akershus festning har status som nasjonalsymbol, og er et populært rekreasjonsområde midt i Oslo. Det betyr at området krever skånsom og nøyaktig skjøtsel. He

Lurer du på hva vi kan gjøre for deg?

Trenger du hjelp med å få din idé og visjon til å bli virkelighet? Ta kontakt med meg så finner vi ut av det sammen. Vi har lang erfaring med å jobbe med noen av landets største selskaper og organisasjoner, både i privat og offentlig sektor.