Organisasjon
-

Agaia utvikler, bygger og vedlikeholder uterom. Samtidig skal vi sette standarden for en bærekraftig fremtid. Vi er skapt for å skape, og vår misjon er å skape en mangfoldskultur der medarbeidere blomstrer og presterer. Det har gjort oss til landets ledende aktør innen våre fagfelt.

Med mer enn 300 medarbeidere, ihuga og proffe til fingertuppene, setter vi ny standard for bærekraftig utvikling samtidig som vi leverer kvalitet i særklasse. Selskapet omsatte i 2020 for 534 MNOK og har primært hele Østlandet som arbeidsområde. Agaia har hovedkontor i Lier og kontorer i Oslo, Drammen, Fornebu, Geilo og Sandefjord.

Største aksjonær i AGAIA as er AGAIA Group. Hovedaksjonær i AGAIA Group er HCA Melbye. I tillegg har vi ca. 40 medarbeidere med på eiersiden, et tilbud alle våre ansatte får.

Bli kjent med styret og ledelsen her.

Ledelsen
-

Styret
-

Lars H Tingulstad

Lars H. Tingulstad

Styreleder

Lars er adm. dir. i HCA Melbye AS og har lang erfaring fra entreprenørvirksomhet, blant annet med nesten 20 år som styreleder i Betonmast. Utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen. Har vært styreleder siden 2019, da han og Petter Vistnes var hovedmenn i utkjøpet av Steen & Lund fra BetonmastHæhre.

Fridtjof Myhrene

Fridtjof Myhrene

Styremedlem

Fridtjof er utdannet anleggsgartner og er avdelingsleder i for store anlegg i Agaia. Han har vært i selskapet helt siden 2005, og har sittet i styret siden det året han ble ansatt.

Gina Nygaard

Gina Nygard

Styremedlem

Gina er Skandinavia-sjef og sitter i ledergruppen i solcelleselskapet Otovo AS. Tidligere konsulent og markedssjef i Rystad Energy. Utdannet siviløkonom med spesialisering i finans fra Norges Handelshøyskole og Monterey Institute of International Studies i California, USA.

Rolf Thorsen

Rolf Thorsen

Styremedlem

Rolf Thorsen har vært adm. dir. i Selvaag Bolig ASA, adm. dir. i Oslo S Utvikling AS og adm. dir. i NCC Property Development AS.
Han har også vært en av Norges beste roere og har 10 medaljer fra VM og OL – 3 av dem i gull.

Thomas Lysgaard

Thomas Lysgaard

Styremedlem

Thomas er utdannet rørlegger og er vannansvarlig i Agaia. Har vært i selskapet siden 2017. Valgt inn i styret høsten 2020. Hovedtillitsvalgt med 15 års erfaring som leder i en rekke selskaper innenfor blant annet salg, innkjøp og forskaling.