Organisasjon
-

Ledelsen
-

Styret
-

Cato_A_Haug_April-2015-portrett

Cato A. Haug

Styreleder

Cato er adm. dir. i HCA Melbye. Før HCA Melbye var han adm. dir. og managing partner i private equity selskapet Herkules Capital. Han har lang erfaring med aktivt eierskap, utvikling og kjøp og salg av virksomheter. I tillegg til å være styreleder i Agaia, sitter Cato som styremedlem i Melbye Group, Betonmast, Infra Group og Futurehome. Han er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole.

Fridtjof-min

Fridtjof Myhrene

Styremedlem

Fridtjof er utdannet anleggsgartner og er avdelingsleder i for store anlegg i Agaia. Han har vært i selskapet helt siden 2005, og har sittet i styret siden det året han ble ansatt.

image_6483441

Marianne Hagen

Styremedlem

Marianne Hagen er Executive Director i prosjektet The Antarctic Seabed Curtain. Tidligere var hun konserndirektør med ansvar for bærekraft, HSSE og kommunikasjon i Aker Solutions ASA. Dit kom hun fra Utenriksdepartementet, hvor hun var statssekretær. Hagen har erfaring fra ledende stillinger ved Det norske kongehuset og Norges Rederiforbund. Hun har studert jus og statsvitenskap ved Universitetet i Oslo. Hagen har styreerfaring fra Sparebankstiftelsen DNB og Gjensidige ASA. Foto: Tom Hansen

Rolf Thorsen

Rolf Thorsen

Styremedlem

Rolf Thorsen er administrerende direktør i Polaris Eiendom og har flere styreverv, deriblant i Store Norske. Han har tidligere vært administrerende direktør i henholdsvis Selvaag Bolig ASA, i Oslo S Utvikling AS og i NCC Property Development AS. Han har også vært en av Norges beste roere og har 10 medaljer fra VM og OL – 3 av dem i gull.

Thomas Lysgaard

Thomas Lysgaard

Styremedlem

Thomas er utdannet rørlegger og er vannansvarlig i Agaia. Har vært i selskapet siden 2017. Valgt inn i styret høsten 2020. Hovedtillitsvalgt med 15 års erfaring som leder i en rekke selskaper innenfor blant annet salg, innkjøp og forskaling.

Radmila Tripic_tillitsvalgt og styremedlem

Radmila Tripic

Styremedlem

Radmila er utdannet anleggsgartner og tillitsvalgt for funksjonærene i Agaia. Hun ble ansatt i 2018 etter først å ha jobbet i selskapet som sesongarbeider.
Hun flyttet fra Serbia til Norge i 2014 og har utdanning både innen helsefagarbeid og jus fra hjemlandet.
I dag jobber Radmila som rodeleder i distrikt Oslo og tar videreutdanning som anleggsgartnermester på deltid. Hun ble valgt inn i styret våren 2024.

59032e30-df9c-4c49-8974-88f18c15de2e-min

Gunn Cecilie Ringdal

Styremedlem

Gunn Cecilie Ringdal er fra 1. november 2023 partner og advokat i Hjort der hun hovedsakelig skal jobbe med eiendom og offentlig forvaltning. De siste åtte årene har vært ordfører for Høyre i Lier kommune.
Hun har lang erfaring som juridisk rådgiver, advokatfullmektig og advokat. I tillegg har hun mangeårig politisk fartstid, både fra kommunestyret og fylkestinget i Buskerud. Gunn Cecilie har også vært rådgiver for Erna Solberg og medlem i Høyres arbeidsutvalg. I tillegg har hun bred styreerfaring og erfaring som eierrepresentant for kommunen. Foto: Einar Aslaksen/Advokatfirmaet Hjort.