Organisasjon
-

Ledelsen
-

Styret
-

Cato_A_Haug_April-2015-portrett

Cato A. Haug

Styreleder

Cato er adm. dir. i HCA Melbye. Før HCA Melbye var han adm. dir. og managing partner i private equity selskapet Herkules Capital. Han har lang erfaring med aktivt eierskap, utvikling og kjøp og salg av virksomheter. I tillegg til å være styreleder i Agaia, sitter Cato som styremedlem i Melbye Group, Betonmast, Infra Group og Futurehome. Han er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole.

Fridtjof-min

Fridtjof Myhrene

Styremedlem

Fridtjof er utdannet anleggsgartner og er avdelingsleder i for store anlegg i Agaia. Han har vært i selskapet helt siden 2005, og har sittet i styret siden det året han ble ansatt.

image_6483441

Marianne Hagen

Styremedlem

Marianne Hagen var konserndirektør med ansvar for bærekraft, HSSE og kommunikasjon i Aker Solutions ASA. Hun kom dit fra Utenriksdepartementet, hvor hun var statssekretær. Hagen har erfaring fra ledende stillinger ved Det norske kongehuset og Norges Rederiforbund. Hun har studert jus og statsvitenskap ved Universitetet i Oslo. Hagen har styreerfaring fra Sparebankstiftelsen DNB og Gjensidige ASA. Foto: Tom Hansen

Rolf Thorsen

Rolf Thorsen

Styremedlem

Rolf Thorsen har vært adm. dir. i Selvaag Bolig ASA, adm. dir. i Oslo S Utvikling AS og adm. dir. i NCC Property Development AS.
Han har også vært en av Norges beste roere og har 10 medaljer fra VM og OL – 3 av dem i gull.

Thomas Lysgaard

Thomas Lysgaard

Styremedlem

Thomas er utdannet rørlegger og er vannansvarlig i Agaia. Har vært i selskapet siden 2017. Valgt inn i styret høsten 2020. Hovedtillitsvalgt med 15 års erfaring som leder i en rekke selskaper innenfor blant annet salg, innkjøp og forskaling.

Monica_Valstad_Hals_ansatt__AGA_00669

Monica Valstad Hals

Tillitsvalgt

Monica er utdannet anleggsgartner og er prosjektleder i avdeling Park og utemiljø på vedlikehold her i Agaia.
Hun startet hos Agaia i 2019, og har tidligere jobbet i Eiker Grøntmiljø, Isachsen avdeling Grøntmiljø og i Øvre Eiker Kommune avdeling vei og park.
Ble valgt inn i styret våren 2022.